Furçë tualeti me vija prej gome/5 ngjyra

2,140 Lekë 1,290 Lekë

Furçë tualeti me vija prej gome/5 ngjyra

Karakteristikat:
*Në disa ngjyra, blu, jeshile, bezhë, kuqe, gri
*Material gome, abs dhe metal
*Përmasat: 10,5 x 39,5 cm

 

SKU: 3664323139433
Përshkrimi

Furçë tualeti me vija prej gome/5 ngjyra

Karakteristikat:
*Në disa ngjyra, blu, jeshile, bezhë, kuqe, gri
*Material gome, abs dhe metal
*Përmasat: 10,5 x 39,5 cm