Furce tualeti prej gome/4 ngjyra

2,140 Lekë 1,490 Lekë
Furce tualeti prej gome/4  ngjyra

Karakteristikat:
*Ngjyra të ndryshme , zezë, blu, jeshile, gri
*Material gome, ABS dhe bamboo
*Përmasat: 11,5 x 11,5 x 38 cm 
SKU: 3664323139242
Përshkrimi
Furce tualeti prej gome/4  ngjyra

Karakteristikat:
*Ngjyra të ndryshme , zezë, blu, jeshile, gri
*Material gome, ABS dhe bamboo
*Përmasat: 11,5 x 11,5 x 38 cm