Garderobë e bardhë NORDEN

62,790 Lekë 32,990 Lekë

Garderobë e bardhë NORDEN 

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë
*Me 3 dyer dhe rafte
*Përmasat 125 x 196 x 54 cm

 

SKU: 8697001038112
Përshkrimi

Garderobë e bardhë NORDEN 

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë
*Me 3 dyer dhe rafte
*Përmasat 125 x 196 x 54 cm