Garderobë ISA me 6 dyer

69,900 Lekë 44,990 Lekë
Garderobë ISA me 6 dyer

Karakteristikat

*Përmasat: 206 x 224 x 52 cm
*Ka gjashtë rafte dhe dy sirtarë më poshtë
*E përkryer për dhomën tuaj të gjumit
*Ka varëse metalike për të varur rrobat

SKU: 8697001025761
Përshkrimi
Garderobë ISA me 6 dyer

Karakteristikat

*Përmasat: 206 x 224 x 52 cm
*Ka gjashtë rafte dhe dy sirtarë më poshtë
*E përkryer për dhomën tuaj të gjumit
*Ka varëse metalike për të varur rrobat