Gërsherë për krastitje

890 Lekë 690 Lekë

Gërsherë për krastitje

Karakteristikat:
*Materiali: çelik dhe doreza plastike
*I lehtë për t'u lëvizur
*Gjatësia 38 cm

SKU: 8445393034003
Përshkrimi

Gërsherë për krastitje

Karakteristikat:
*Materiali: çelik dhe doreza plastike
*I lehtë për t'u lëvizur
*Gjatësia 38 cm