Grilë për ditën dhe natën, 150 x 180 cm

10,900 Lekë 6,990 Lekë
Grilë për ditën dhe natën, 150 x 180 cm

Karakteristikat:
*Ngjyrë bezhë
*Përmasat: 150 x 180 cm

SKU: 3700308410507
Përshkrimi
Grilë për ditën dhe natën, 150 x 180 cm

Karakteristikat:
*Ngjyrë bezhë
*Përmasat: 150 x 180 cm