Jorgan EVERY SEASON

4,190 Lekë 2,890 Lekë
Jorgan EVERY SEASON
Jorgani ideal për të gjitha stinët e vitit. 

Karakteristikat:
*Copë ideale antialergjike dhe antibakteriale
*Përmasat: 200 x 220 cmSKU: 3902458230466
Përshkrimi
Jorgan EVERY SEASON
Jorgani ideal për të gjitha stinët e vitit. 

Karakteristikat:
*Copë ideale antialergjike dhe antibakteriale
*Përmasat: 200 x 220 cm