Karrige Bamboo, SOFI

9,990 Lekë 6,990 Lekë

Karrige Bamboo, Sofi

Karakteristikat:
*Ngjyre kremi dhe kafe
*Përmasat : 44 x 57 x 88 cm

SKU: 999000006841
Përshkrimi

Karrige Bamboo, Sofi

Karakteristikat:
*Ngjyre kremi dhe kafe
*Përmasat : 44 x 57 x 88 cm