Karrige gaming SCUTERIA

8,990 Lekë 6,990 Lekë

Karrige gaming SCUTERIA
Shijoni komoditetin maksimal me  karrigen tonë të lojërave SCUTERIA.
Karrigia e zyrës SCUTERIA  është një ftesë për t'u çlodhur dhe për të shijuar momentet e kohës së lirë në rehati absolute.

Karakteristikat:
*Kjo karrige ju mundëson qëndrim shumë komod dhe të rehatshëm
*Ka dorezë për të ndryshuar lartësinë e karriges
*Ka dhe mbështetëse për krahët për komfort të lartë
*Material lekure
*Mbështetës plastik i fiksuar
*Përmasat: 55 x 53 x 91-103 cm

SKU: 999000006708
Përshkrimi

Karrige gaming SCUTERIA
Shijoni komoditetin maksimal me  karrigen tonë të lojërave SCUTERIA.
Karrigia e zyrës SCUTERIA  është një ftesë për t'u çlodhur dhe për të shijuar momentet e kohës së lirë në rehati absolute.

Karakteristikat:
*Kjo karrige ju mundëson qëndrim shumë komod dhe të rehatshëm
*Ka dorezë për të ndryshuar lartësinë e karriges
*Ka dhe mbështetëse për krahët për komfort të lartë
*Material lekure
*Mbështetës plastik i fiksuar
*Përmasat: 55 x 53 x 91-103 cm