Karrige lëkundëse NEVADA

26,900 Lekë 13,900 Lekë

Karrige lëkundëse NEVADA
Jini të magjepsur nga dizajni i karriges lëkundëse NEVADA. Relaksohuni dhe bëni një pushim nga jeta e përditshme.

Karakteristikat:
*Materialet janë të dizajnuara për t'i rezistuar ndryshkut dhe rrezeve UV
*Lehtësisht e pastrueshme
*Përmasat: 64.5 x 88 x 87 cm

SKU: 3560234496088
Përshkrimi

Karrige lëkundëse NEVADA
Jini të magjepsur nga dizajni i karriges lëkundëse NEVADA. Relaksohuni dhe bëni një pushim nga jeta e përditshme.

Karakteristikat:
*Materialet janë të dizajnuara për t'i rezistuar ndryshkut dhe rrezeve UV
*Lehtësisht e pastrueshme
*Përmasat: 64.5 x 88 x 87 cm