Karrige me krahë LENA

8,650 Lekë 3,990 Lekë

Karrige me krahë LENA

Karakteristikat:

*Karrige e rehatshme
*Ngjyrë pink
*Pëlhurë e qëndrueshme dhe rezistente
*Përmasat 56 x 42 x 33 CM

SKU: 3560231526894
Përshkrimi

Karrige me krahë LENA

Karakteristikat:

*Karrige e rehatshme
*Ngjyrë pink
*Pëlhurë e qëndrueshme dhe rezistente
*Përmasat 56 x 42 x 33 CM