Karrige me krahë PIAZZA

5,200 Lekë 4,990 Lekë
Karrige me krahë PIAZZA
Me karrigen e kopshtit PIAZZA, uluni rehat në tryezën tuaj dhe shijoni plotësisht oborrin ose ballkonin tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 56 x 65 x 87 cm
SKU: 3560238902998
Përshkrimi
Karrige me krahë PIAZZA
Me karrigen e kopshtit PIAZZA, uluni rehat në tryezën tuaj dhe shijoni plotësisht oborrin ose ballkonin tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 56 x 65 x 87 cm