Karrige për fëmijë CELESTE

8,650 Lekë 4,900 Lekë

Karrige për fëmijë CELESTE

Karakteristikat:

*Karrige e rehatshme
*Ngjyrë pink/blu
*Pëlhurë e qëndrueshme dhe rezistente
*Përmasat 60.5 x 40 x 35 CM

 

SKU: 3560231526900
Përshkrimi

Karrige për fëmijë CELESTE

Karakteristikat:

*Karrige e rehatshme
*Ngjyrë pink/blu
*Pëlhurë e qëndrueshme dhe rezistente
*Përmasat 60.5 x 40 x 35 CM