Karrige për fëmijë CLASSIC

4,990 Lekë 2,990 Lekë
Karrige për fëmijë CLASSIC

Karakteristikat:

*Përmasat: 29 x 29 x 54,5 cm
*
Materiali: MDF dhe fibra druri pishe
SKU: 3560232692093
Përshkrimi
Karrige për fëmijë CLASSIC

Karakteristikat:

*Përmasat: 29 x 29 x 54,5 cm
*
Materiali: MDF dhe fibra druri pishe