Karrige plazhi LUXE

2,890 Lekë 1,990 Lekë
Karrige plazhi LUXE

Karakteristikat:

*E lehtë për t'u palosur dhe zë pak hapësirë
*Merreni kudo me vete
*E rehatshme dhe praktike
SKU: 8720573470971
Përshkrimi
Karrige plazhi LUXE

Karakteristikat:

*E lehtë për t'u palosur dhe zë pak hapësirë
*Merreni kudo me vete
*E rehatshme dhe praktike