Karrige zyre ENZO / 3 ngjyra

21,990 Lekë 14,990 Lekë
  • Dizajn ergonomik: Karrigia është ndërtuar për rehati në ulje për një kohë të gjatë. Lëkura ekologjike premium është e qepur mirë.
  • Mbështetëse koke dhe suport per mesin
  • Sfungjer i gjerë dhe trashë i sediljes për mbështetje te njetrajtshme
  • Jastëku i uleses është i veshur me susta dhe me material shumështresor.
  • Mbështetese te krahëve të mbushura mirë. Këto do të parandalojnë çdo dhimbje nga ju pas qëndrimit ulur për një kohë të gjatë..

SKU: N002260
Përshkrimi
  • Dizajn ergonomik: Karrigia është ndërtuar për rehati në ulje për një kohë të gjatë. Lëkura ekologjike premium është e qepur mirë.
  • Mbështetëse koke dhe suport per mesin
  • Sfungjer i gjerë dhe trashë i sediljes për mbështetje te njetrajtshme
  • Jastëku i uleses është i veshur me susta dhe me material shumështresor.
  • Mbështetese te krahëve të mbushura mirë. Këto do të parandalojnë çdo dhimbje nga ju pas qëndrimit ulur për një kohë të gjatë..