Karrige zyre ELLA

12,990 Lekë 9,990 Lekë

Karrige zyre ELLA

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E zezë
*Përmasa: 59.5 x 53 x 114-122 cm

SKU: 999000007751
Përshkrimi

Karrige zyre ELLA

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E zezë
*Përmasa: 59.5 x 53 x 114-122 cm