Karrige zyre LUCA

13,990 Lekë 8,490 Lekë

Karrige zyre LUCA

Karakteristikat:

*Me krahë
*Krahë plastike
*Statike
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë

SKU: 999000007755
Përshkrimi

Karrige zyre LUCA

Karakteristikat:

*Me krahë
*Krahë plastike
*Statike
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë