Karrige zyre ONTARIO

8,990 Lekë 4,490 Lekë
Karrige zyre ONTARIO 

Karakteristikat:
*Bazament plastik
*Pa krahë
*Ulëse dhe shpinore cope
SKU: 1636013320046
Përshkrimi
Karrige zyre ONTARIO 

Karakteristikat:
*Bazament plastik
*Pa krahë
*Ulëse dhe shpinore cope