Karrige zyre ZIO

13,200 Lekë 9,490 Lekë

Karrige zyre ZIO

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë
*Përmasat: 65 x 51 x 112-121 cm

SKU: 999000007754
Përshkrimi

Karrige zyre ZIO

Karakteristikat
*Me krahë dhe e rrotullueshme
*Shpinore dhe ndenjëse prej lëkure
*Ngjyra: E Zezë
*Përmasat: 65 x 51 x 112-121 cm