Komardare rrethore transparente

3,290 Lekë 1,290 Lekë
Komardare rrethore transparente

Karakteristikat:
*E sigurtë  dhe praktike
*E lehtë për t'u pastruar, e qëndrueshme dhe e rehatshme
*E përshtatshme për mosha 8-15 vjeç
*Diametri: 119 cm
SKU: 6941057414188
Përshkrimi
Komardare rrethore transparente

Karakteristikat:
*E sigurtë  dhe praktike
*E lehtë për t'u pastruar, e qëndrueshme dhe e rehatshme
*E përshtatshme për mosha 8-15 vjeç
*Diametri: 119 cm