Komodinë DIAMOND

11,000 Lekë 5,490 Lekë
Komodinë DIAMOND

Karakteristikat

*Përmasat: 40 x 63 x 38 cm
*Ngjyra: e bardhë
*Ka një raft brenda dhe një sirtar në pjesën e sipërme
*Mund të përdoret edhe si komodinë zyre

SKU: 8697001020209
Përshkrimi
Komodinë DIAMOND

Karakteristikat

*Përmasat: 40 x 63 x 38 cm
*Ngjyra: e bardhë
*Ka një raft brenda dhe një sirtar në pjesën e sipërme
*Mund të përdoret edhe si komodinë zyre