Komodinë ELISE Brown

9,900 Lekë 2,990 Lekë

Komodinë ELISE Brown

Karakteristikat:
*Ngjyra: Brown
*Dizanj modern me dy sirtarë dhe doreza metalike gold
*Lehtësisht e montueshme 
*Përmasat: 39 x 45 x 50 cm 

SKU: N003525
Përshkrimi

Komodinë ELISE Brown

Karakteristikat:
*Ngjyra: Brown
*Dizanj modern me dy sirtarë dhe doreza metalike gold
*Lehtësisht e montueshme 
*Përmasat: 39 x 45 x 50 cm