Konvektor xhami EL FUEGO

13,900 Lekë 9,490 Lekë

Konvektor xhami EL FUEGO

Karakteristikat:
*Ngjyrë e zezë
*Fuqia 100/2000 W
*Ndriçim LED
*Ekran LCD
*Me telekomandë dhe ekran me prekje
*Përmasat 49 x 49 x 22.5 cm / 84,5 x 50 x 14 cm

 

SKU: 4250373249735
Përshkrimi

Konvektor xhami EL FUEGO

Karakteristikat:
*Ngjyrë e zezë
*Fuqia 100/2000 W
*Ndriçim LED
*Ekran LCD
*Me telekomandë dhe ekran me prekje
*Përmasat 49 x 49 x 22.5 cm / 84,5 x 50 x 14 cm