Kosh frutash rrjetë 29 cm

2,250 Lekë 1,290 Lekë

Kosh frutash rrjetë 29cm

Karakteristikat:
*Materiali metal
*Ngjyrë e zezë
*Me stil dhe dizajn retro
*Përmasat D. 29 cm

SKU: 3560238364512
Përshkrimi

Kosh frutash rrjetë 29cm

Karakteristikat:
*Materiali metal
*Ngjyrë e zezë
*Me stil dhe dizajn retro
*Përmasat D. 29 cm