Kosh letrash me doreza

1,390 Lekë 790 Lekë
Kosh letrash me doreza

Karakteristikat:
*E disponueshme në dy ngjyra si e zezë dhe jeshile
*Me doreza

SKU: 8720573265539
Përshkrimi
Kosh letrash me doreza

Karakteristikat:
*E disponueshme në dy ngjyra si e zezë dhe jeshile
*Me doreza