Kosh me thurje

1,390 Lekë 690 Lekë
Kosh me thurje

Karakteristikat:
*Materiali metalik
*Ngjyrë e zezë
*Në formë katrore dhe me dizajn me thurje
SKU: 3664323144253
Përshkrimi
Kosh me thurje

Karakteristikat:
*Materiali metalik
*Ngjyrë e zezë
*Në formë katrore dhe me dizajn me thurje