Kosh rrobash TATAY

3,290 Lekë 2,490 Lekë

Kosh rrobash TATAY

Karakteristikat:
*Materiali plastikë
*E disponueshme në 3 ngjyra , blu , bardhë , gri
*Me një dizajn modern me vrima ajrimi
*Lehtë për t'u hapur dhe pastruar
*Kapaciteti 60 L

SKU: 8411801100608
Përshkrimi

Kosh rrobash TATAY

Karakteristikat:
*Materiali plastikë
*E disponueshme në 3 ngjyra , blu , bardhë , gri
*Me një dizajn modern me vrima ajrimi
*Lehtë për t'u hapur dhe pastruar
*Kapaciteti 60 L