Kosh tualeti me pedalinë dhe kapak 3L

1,990 Lekë 1,390 Lekë

Kosh tualeti me pedalinë dhe kapak 3L

Karakteristikat:
*Materiali metal
*Ngjyrë e bardhë, e zezë
*Kapaciteti 3 L

SKU: 3700462403681
Përshkrimi

Kosh tualeti me pedalinë dhe kapak 3L

Karakteristikat:
*Materiali metal
*Ngjyrë e bardhë, e zezë
*Kapaciteti 3 L