Krevat BIRD HOUSE

69,990 Lekë 49,990 Lekë
Krevat BIRD HOUSE

Frymëzuar nga Dr. Maria Montessori për të krijuar një edukim ku fëmijët të jenë të lumtur, ky krevat do t'u sigurojë fëmijëve një mjedis ideal gjumi. Krevat BIRD HOUSE është projektuar duke pasur parasysh metodën Montessori. Ai i lejon fëmijët të lëvizin lirshëm dhe të hyjnë dhe dalin nga krevati me lehtësi. 

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasa e dyshekut: 100 x 200 cm
*Përmasat: 207 x 117 x 106 cm
*Pesha: 95 kg
SKU: 2244
Përshkrimi
Krevat BIRD HOUSE

Frymëzuar nga Dr. Maria Montessori për të krijuar një edukim ku fëmijët të jenë të lumtur, ky krevat do t'u sigurojë fëmijëve një mjedis ideal gjumi. Krevat BIRD HOUSE është projektuar duke pasur parasysh metodën Montessori. Ai i lejon fëmijët të lëvizin lirshëm dhe të hyjnë dhe dalin nga krevati me lehtësi. 

Karakteristikat:
*Materiali: MDF
*Përmasa e dyshekut: 100 x 200 cm
*Përmasat: 207 x 117 x 106 cm
*Pesha: 95 kg