Kuti mbajtëse ilacesh me pasqyrë

3,890 Lekë 2,690 Lekë

Kuti mbajtëse ilacesh me pasqyrë

Karakteristikat:
*Dollap me 2 çelësa dhe pasqyrë
*Me 2 rafte
*Përmasat 32 x 32 x 11.5 cm

SKU: 8719987406300
Përshkrimi

Kuti mbajtëse ilacesh me pasqyrë

Karakteristikat:
*Dollap me 2 çelësa dhe pasqyrë
*Me 2 rafte
*Përmasat 32 x 32 x 11.5 cm