Relaks SWING XXI Camel

16,900 Lekë 7,990 Lekë

Relaks SWING XXI Camel
Për fëmijët deri në 6 muaj dhe me peshë deri në 9 kg. 5 shpejtësi lëkundjeje, melodi të integruara, funksione të kohëmatësit: 8, 15, 30 minuta. Lëvizja mund të lidhet nëpërmjet një kablloje USB ose nëpërmjet fuqisë së baterisë.

Karakteristikat:
*Projektuar për fëmijë deri në 6 muaj dhe me peshë 9 kg
*Strukturë alumini e qëndrueshme dhe e lehtë
*Punon me bateritë 4xAAA dhe ka kabllo USB të përfshirë
*Gjatësia e kabllit: 1.5 m
*Rrip sigurie me 5 pika lidhje
*Rregullimi i rripit në 3 pozicione
*4 këmbë që nuk rrëshqasin
*Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
*Muzikë qetësuese 
*Kohëmatësi - 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
*5 shpejtësi rrotullimi
*Jastëk i lëvizshëm
*Tapiceri prej pelushi me prekje të butë
*Në përputhje me EN 16232: 2013 A1: 2018
*Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
*
E palosur: 13x62x78
*E hapur: 55x62x72,5

SKU: 5901691957336
Përshkrimi

Relaks SWING XXI Camel
Për fëmijët deri në 6 muaj dhe me peshë deri në 9 kg. 5 shpejtësi lëkundjeje, melodi të integruara, funksione të kohëmatësit: 8, 15, 30 minuta. Lëvizja mund të lidhet nëpërmjet një kablloje USB ose nëpërmjet fuqisë së baterisë.

Karakteristikat:
*Projektuar për fëmijë deri në 6 muaj dhe me peshë 9 kg
*Strukturë alumini e qëndrueshme dhe e lehtë
*Punon me bateritë 4xAAA dhe ka kabllo USB të përfshirë
*Gjatësia e kabllit: 1.5 m
*Rrip sigurie me 5 pika lidhje
*Rregullimi i rripit në 3 pozicione
*4 këmbë që nuk rrëshqasin
*Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
*Muzikë qetësuese 
*Kohëmatësi - 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
*5 shpejtësi rrotullimi
*Jastëk i lëvizshëm
*Tapiceri prej pelushi me prekje të butë
*Në përputhje me EN 16232: 2013 A1: 2018
*Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
*
E palosur: 13x62x78
*E hapur: 55x62x72,5