Leter A4 Double A për fotokopje PREMIUM

1,090 Lekë 840 Lekë
Leter A4 Double A për fotokopje PREMIUM

Karakteristikat:
*Letër e cilësisë së lartë
*Format: A4
*I përshtatshëm për fotokopje, shtypje me printime me bojë dhe lazer dhe kompensime të shtypura
SKU: 8856976000016
Përshkrimi
Leter A4 Double A për fotokopje PREMIUM

Karakteristikat:
*Letër e cilësisë së lartë
*Format: A4
*I përshtatshëm për fotokopje, shtypje me printime me bojë dhe lazer dhe kompensime të shtypura