Lodër qeni kocke pellush

550 Lekë 440 Lekë
Lodër qeni kocke pellush

Karakteristikat:
*Ngjyra kuqe dhe jeshile
*2 modele të ndryshme
SKU: 8720573283403
Përshkrimi
Lodër qeni kocke pellush

Karakteristikat:
*Ngjyra kuqe dhe jeshile
*2 modele të ndryshme