Lojë me top

1,090 Lekë 890 Lekë

Lojë me top

Karakteristikat:
*2 Doreza dhe 3 topa 
*Materiali i dorezave plastikë
*Mosha për fëmijë +3vjeç

SKU: 8719904685306
Përshkrimi

Lojë me top

Karakteristikat:
*2 Doreza dhe 3 topa 
*Materiali i dorezave plastikë
*Mosha për fëmijë +3vjeç