Lule artificiale MONSTERA

2,790 Lekë 1,890 Lekë
Lule artificiale MONSTERA
E krijuar me kujdes për të imituar pamjen e një peme të mbjellë në jetën reale, duke u dukur sa më afër reales. Mund të vendoset kudo, njësoj si një bimë e vërtetë në mënyrë që të ndjeni praninë e natyrës dhe të mos keni nevojë ta ujisni çdo ditë apo të ofroni kujdes të veçantë.

Karaktersitikat:
*Lartësia: 33 cm
SKU: 3560231551506
Përshkrimi
Lule artificiale MONSTERA
E krijuar me kujdes për të imituar pamjen e një peme të mbjellë në jetën reale, duke u dukur sa më afër reales. Mund të vendoset kudo, njësoj si një bimë e vërtetë në mënyrë që të ndjeni praninë e natyrës dhe të mos keni nevojë ta ujisni çdo ditë apo të ofroni kujdes të veçantë.

Karaktersitikat:
*Lartësia: 33 cm