Mbajtes lulesh metal

6,750 Lekë 5,400 Lekë

Mbajtes lulesh metal

Karakteristikat:
*Mbajtëse lulesh për 4 vazo
*Materiali dru dhe metal
*E rekomandueshme në ambjente të ndryshme si ballkon, tarracë etj

SKU: 8720573547925
Përshkrimi

Mbajtes lulesh metal

Karakteristikat:
*Mbajtëse lulesh për 4 vazo
*Materiali dru dhe metal
*E rekomandueshme në ambjente të ndryshme si ballkon, tarracë etj