Mbajtese drejtkendore

1,590 Lekë 790 Lekë

Mbajtëse drejtkëndore 

Karakteristikat:
*Material metal dhe bamboo
*Formë drejtkëndore
*Ngjyrë kafe, kromi
*Përmasat: 26,5 x 11 x 6 cm

SKU: 3700462459794
Përshkrimi

Mbajtëse drejtkëndore 

Karakteristikat:
*Material metal dhe bamboo
*Formë drejtkëndore
*Ngjyrë kafe, kromi
*Përmasat: 26,5 x 11 x 6 cm