Mbajtëse Metalike Frutash

840 Lekë

Mbajtëse Metalike Frutash

Rifreskojini aksesorët e kuzhinës në shtëpi me produkte origjinale dhe praktike. Mënyra më e mirë për të ruajtur agrumet, frutat dhe perimet.

Karakteristikat:
*Material çelik
*Përmasat : 23.7 x H 17.5 cm

SKU: 8719202101164
Përshkrimi

Mbajtëse Metalike Frutash

Rifreskojini aksesorët e kuzhinës në shtëpi me produkte origjinale dhe praktike. Mënyra më e mirë për të ruajtur agrumet, frutat dhe perimet.

Karakteristikat:
*Material çelik
*Përmasat : 23.7 x H 17.5 cm