Mbajtëse letre dhe furçe tualeti

6,500 Lekë 3,990 Lekë

Mbajtëse letre dhe furçe tualeti

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë
*Materiali metal
*Përmasat: 68 x 20 x 20 cm

 

SKU: 3664323152418
Përshkrimi

Mbajtëse letre dhe furçe tualeti

Karakteristikat:
*Ngjyrë e bardhë
*Materiali metal
*Përmasat: 68 x 20 x 20 cm