Mbishtresë dysheku EKO

5,990 Lekë 2,990 Lekë

Mbishtresë dysheku EKO 

Karakteristikat
*Mbishtresa është e përbërë nga sfungjeri shkumë poliuretane.
*Trashësia totale: 4-5cm
*Mbështjellësja e dyshekut është mikrofibër dhe me ajrosje duke i dhënë një ndjesi butësie
*Veti antibakteriale dhe antialergjike

SKU: 3902458230817
Përshkrimi

Mbishtresë dysheku EKO 

Karakteristikat
*Mbishtresa është e përbërë nga sfungjeri shkumë poliuretane.
*Trashësia totale: 4-5cm
*Mbështjellësja e dyshekut është mikrofibër dhe me ajrosje duke i dhënë një ndjesi butësie
*Veti antibakteriale dhe antialergjike