Mbuluesë për zgara

1,590 Lekë 840 Lekë

Mbuluesë për zgara
Mbulesa është rezistente ndaj ujit  dhe siguron  që të qëndrojë e bukur për më gjatë.

Karakteristikat:
*Ngjyra e zezë
*Përmasat: 82 x 62 x 50 cm


SKU: 8719202435283
Përshkrimi

Mbuluesë për zgara
Mbulesa është rezistente ndaj ujit  dhe siguron  që të qëndrojë e bukur për më gjatë.

Karakteristikat:
*Ngjyra e zezë
*Përmasat: 82 x 62 x 50 cm