Numra druri

999 Lekë 499 Lekë
Lodra multifunksionale dhe kreative. Material prej druri. Mosha: 3 vjec Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë
SKU: 6927003580169
Përshkrimi
Lodra multifunksionale dhe kreative. Material prej druri. Mosha: 3 vjec Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë