Organizues për enët e kuzhines

1,680 Lekë 1,290 Lekë

Organizues për enët e kuzhines 

Karakteristikat:
*Materiali hekur
*Ngjyrë druri dhe e zezë
*Pesha 0.235 kg
*Përmasat 18.5 x 17.7 x 14.2 cm

SKU: 3560238702727
Përshkrimi

Organizues për enët e kuzhines 

Karakteristikat:
*Materiali hekur
*Ngjyrë druri dhe e zezë
*Pesha 0.235 kg
*Përmasat 18.5 x 17.7 x 14.2 cm