Pasqyrë drejtkendore LED

2,190 Lekë 1,290 Lekë

Pasqyrë drejtkendore LED

Karakteristikat:

*Pasqyrë me dritë LED
*Dritë natyrale dhe e butë
*Përmasat 15 x 22 cm

 

SKU: 3664323128512
Përshkrimi

Pasqyrë drejtkendore LED

Karakteristikat:

*Pasqyrë me dritë LED
*Dritë natyrale dhe e butë
*Përmasat 15 x 22 cm