Pasqyrë Portmonto APOLON

6,900 Lekë 4,990 Lekë
Pasqyrë Portmonto APOLON 

Për shkak të përmasave të saj, pasqyra mund të përdoret në sallë, tualet ose dhomë gjumi, si dhe në parukeri dhe sallone bukurie.

Karakteristikat:
*Përmasat: 50 x 1.8 x 113 cm
SKU: 8605060468313
Përshkrimi
Pasqyrë Portmonto APOLON 

Për shkak të përmasave të saj, pasqyra mund të përdoret në sallë, tualet ose dhomë gjumi, si dhe në parukeri dhe sallone bukurie.

Karakteristikat:
*Përmasat: 50 x 1.8 x 113 cm