Pasqyrë salloni CONTEMPO

10,800 Lekë 8,490 Lekë

Pasqyrë salloni CONTEMPO 
Pasqyra mund të përdoret për të gjitha qëllimet. Korniza është bërë nga kompensatë 18 mm. Për shkak të përmasave të saj, pasqyra mund të përdoret në sallë, tualet ose dhomë gjumi, si dhe në parukeri dhe sallone bukurie.

Karakteristikat:
*Trashësia: 18 mm
*Përmasat: 80 x 5.5 x 103 cm

SKU: 8605060473058
Përshkrimi

Pasqyrë salloni CONTEMPO 
Pasqyra mund të përdoret për të gjitha qëllimet. Korniza është bërë nga kompensatë 18 mm. Për shkak të përmasave të saj, pasqyra mund të përdoret në sallë, tualet ose dhomë gjumi, si dhe në parukeri dhe sallone bukurie.

Karakteristikat:
*Trashësia: 18 mm
*Përmasat: 80 x 5.5 x 103 cm