Peshore personale

1,890 Lekë

Peshore personale

Karakteristikat:
*Ekran LCD
*Mund të matet me KG dhe LB
*Pesha maksimale 180 kg
*Përdoret me dy bateri
*Tregon dhe kohën për të ndërruar bateri

 

SKU: 8720573485661
Përshkrimi

Peshore personale

Karakteristikat:
*Ekran LCD
*Mund të matet me KG dhe LB
*Pesha maksimale 180 kg
*Përdoret me dy bateri
*Tregon dhe kohën për të ndërruar bateri