Pishinë me mbështetëse INTEX

4,490 Lekë 3,490 Lekë
Pishinë me mbështetëse INTEX
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 163 х 104 cm
*Mbajtëse për gotë ose filxhan
*Mosha e rekomanduar për përdorimin e kësaj pishine është +8 vjeç.
*I disponueshme në 2 ngjyra
SKU: 6941057420141
Përshkrimi
Pishinë me mbështetëse INTEX
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 163 х 104 cm
*Mbajtëse për gotë ose filxhan
*Mosha e rekomanduar për përdorimin e kësaj pishine është +8 vjeç.
*I disponueshme në 2 ngjyra