Pishinë MARIN

21,125 Lekë 8,900 Lekë
Pishinë MARIN
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 360 x 76 cm
SKU: 6920388660228
Përshkrimi
Pishinë MARIN
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 360 x 76 cm